Tiesitkö että...

Yli miljoona suomalaista nukkuu huonosti. Yhä useampi kärsii päänsärystä, huimauksesta, tinnituksesta, unihäiriöistä, lihaskivuista ja muista oireista, joille ei löydy lääketieteellistä selitystä.

Lue lisää


image001

Kirja on kovakantinen, 56 sivuinen värikylläisesti kuvitettu teos.

Tarinan lapsille on kirjoittanut aineenopettaja Laura Lindgren, kasvattajille suunnatun tieto-osuuden teknologian terveysvaikutuksista lääkäri Salla Wilskman ja hammaslääkäri Nina Soukka.

Hinta: 26,50 € + postikulut

Takakannen teksti: "Tiedätkö, mitä tarkoittaa älyäiti tai digi-isä? Arvaatko, millainen isoveli on ruutu-Roope? Tässä kirjassa tutustut Alisan ja Ronjan perheisiin. Älyähkyltä ja kommelluksilta ei vältytä, kun tytöt seikkailevat laitteita käyttävien ihmisten keskellä. Tule sinäkin pohtimaan, miten älylaitteita voisi käyttää älykkäästi!

Kirjassa on myös kasvattajille suunnattu, lääkäreiden kirjoittama tieto-osuus älylaitteiden terveysvaikutuksista lapsiin, sisältäen viitteitä alan tieteellisiin tutkimuksiin. Älylaitteiden käyttö on nopeasti yleistynyt kouluissa ja kodeissa, joten lapset ja aikuisetkin tarvitsevat älyteknologiasta monipuolista tietoa. Lähdetään yhdessä älyn jäljille!"

sahkoailmassa kansi WEB

  • 3. täysin uudistettu ja laajennettu painos
  • 328 sivua
  • tietoa sähkömagneettisten kenttien riskeistä ja suojautumiesta
  • laaja tietopaketti

Hinta 30,00 (sis. ALV)

» Avaa sähköinen versio tästä (PDF)

 

Kun säteily satuttaa

Kirjassa 11 sähköherkkää kertoo oman selviytymistarinansa. Toimittajat, Koneen säätiön hallituksen puheenjohtaja Hanna Nurminen ja kirjailija Anelma Järvenpää-Summanen ovat itse sähköherkkiä ja mukana on heidänkin tarinansa. Tietoa myös sähköherkkyystutkimuksesta Suomessa.

Hinta 29,50 € (sis. ALV)

 

Langaton teknologia ja terveysKirja keskittyy erityisesti lasten herkkyyteen, mobiilioppimiseen, laajakaistaratkaisuihin, kouluun ja ympäristöön. Tiedettä ja matkapuhelinteollisuuden lobbausta unohtamatta.

Kirja on kovakantinen, koko 21 cm x 13,5 cm
Sivuja 247
Paperi Galerie one silk

Hinta 30,00 euroa (sis. alv 9%) kappale. Yli 10 kpl tilaus PYYDÄ TARJOUS!

(Klikkaa kansikuva isommaksi)