Suojattu ranskalainen sähköasennusjärjestelmä

Kodin sähköjärjestelmän kenttien suojaus putkijärjestelmällä, jonka suojavaippa pienentää sähkökenttiä.

Tuotetunnus (SKU): 1788 Osasto:

Kuvaus

Maailman terveysjärjestö WHO on luokitellut pientaajuiset magneettikentät mahdollisesti karsinogeeniseksi 2001. Kannanotto perustuu pitkälti meta-analyyseissä todettuun kohonneeseen leukemiariskiin lapsilla. Euroopan neuvosto ja Euroopan parlamentti kehottavat WHO:n ohella madaltamaan pientaajuisia magneettikenttiä rakentamisessa. Asia on huomioitu monissa kansainvälisissä rakennusnormeissa, muun muassa Ruotsissa TCO-normeissa ja Ranskan rakennuslainsäädännössä. Puhumme kestävän kehityksen rakentamisesta.

Ranskalaisissa suojatuissa, taipuisissa putkitusjärjestelmissä, Flexaray ja Prefitzen, on käytetty putken sisällä suojavaippaa, joka maadoitettuna vie 99 % sähkökentästä pois, kun putken sisällä oleva maadoituskaapeli kytketään maadoitukseen. Prefitzen -putkessa on valmiina kierretyt johtimet. Tämän asennustavan ansiosta magneettikentät kumoavat toisensa. Järjestelmämme soveltuu kaikkiin rakennusmateriaalityyppeihin. Erityisesti puutalossa on hyvä käyttää suojattuja sähköasennusjärjestelmiä, koska puu materiaalina läpäisee helposti sähkökentät. Putkitusjärjestelmämme on suunniteltu asennettavaksi väliseinärakenteisiin. Flexaray-putki asennetaan normaaliin tapaan kuten tavallinen putki.

Tarjolla olevat taipuisat putket ovat halkaisijaltaan 16 mm, 20 mm ja 25 mm. Pakkauskoot ovat joko 100 m rulla tai 1200 m. Schneiderin rasiat ovat 100%:n yhteensopivia tämän ranskalaisen putkitusjärjestelmän kanssa.

Pyydä tarjousta.