Lierihattu säteilysuojalla

75,00 

Suojaa itsesi mikroaaltosäteilyltä tyylikkäällä ja mukavalla lierihatulla! Luomupuuvillasta valmistettu kalastajanhattu tarjoaa erinomaisen suojan: suojakankaana Swiss Shieldin puuvillapohjaiset, erinomaisen hyvin (42 db) vaimentavat kankaat. Saatavilla neljässä värissä: valkoinen, keltainen, suklaanruskea ja musta.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Säteilysuojattu lierihattu – tyylikäs ja tehokas suoja mikroaaltosäteilyltä

Säteilysuojattu lierihattu yhdistää tehokkaan suojan ja mukavuuden.

Materiaalit ja suojaus

Lierihattu on valmistettu 100% luomupuuvillasta.  Swiss Shieldin puuvillapohjaiset suojakankaat tarjoavat huipputason 42 dB vaimennuksen mikroaaltosäteilyä vastaan. Näin voit nauttia ulkoilmasta ja auringonpaisteesta ilman huolta haitallisista säteilyvaikutuksista. Ekologisuutensa vuoksi sopii myös hajuste- ja kemikaaliherkälle.

Käytännöllinen ja suojaava design

Lierihatun on reilun mallinen. Sen leveä lieri suojaa tehokkaasti myös otsan ja niskan alueet, jotka ovat usein alttiina mikroaaltosäteilylle. Tämä tekee hatusta täydellisen valinnan sekä ulkoiluun että kaupunkikäyttöön.

Unisex-malli eri väreissä

Lierihattu on saatavilla neljässä tyylikkäässä värissä: valkoinen, keltainen, suklaanruskea ja musta. Hattu sopii sekä miehille että naisille, mikä tekee siitä erinomaisen lisän jokaisen vaatekaappiin.

 

Lisätiedot

Väri

Valkoinen, Keltainen, Suklaanruskea, Musta